Architectuur-, interieur- en constructie fotografie.

We kunnen u voorzien van gedetailleerde foto's in hoge resolutie van specifiek werk, architectonische details of specialistische producten voor gebruik in uw brochures en reclamemateriaal. We werken graag samen met architecten, bouwbedrijven ontwikkelaars, maar ook met onderaannemers en leveranciers - om ervoor te zorgen dat we de gewenste afbeeldingen van uw project in zijn geheel vezorgen.

U kunt onze foto's gebruiken om alle stadia van uw project te documenteren, van locatieonderzoek tot planningstoepassingen, visuele effectbeoordeling en door het hele bouwproces tot gebouwen in gebruik (inclusief afbeeldingen van hoge kwaliteit en details van het voltooide project, lichtonderzoeken en installaties).

Uw foto's worden gemaakt met gespecialiseerde camera's en lenzen en een reeks softwarepakketten en technieken voor postproductie om geometrisch correcte en, indien nodig, ultra-groothoekbeelden te bereiken. Het is vaak mogelijk om correcties aan te brengen die bij de opnamen niet te voorkomen zijn, bij voorbeeld bij opnamen in krappe ruimtes of bij moeilijke hoeken.

Geweldige foto's hebben creativiteit en technische expertise nodig.

Ons werk is vaak behoorlijk gespecialiseerd, dus lichten wij onze werkwijze graag toe tijdens een kort gesprek.

Neem contact met ons op. Bel 075-6175187 of mail.