Een sterke presentatie begint bij een goed portret.

Laat zien wie je bent.

Wat heb je nodig?

Foto's worden gemaakt met aandacht. Dus starten we met een overleg ronde. Geen ervaring met fotosessies? Geen probleem. Als je het naar je zin hebt zie je dat terug op de foto's. En dat is nu precies waar we voor gaan. Hoe? De ervaring is voor ieder anders dus dat komt vanzelf ter sprake in het voorgesprek. Kledingadvies? Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Wanneer en waar?

Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken. Tijdstip en locatie komen aan bod. Hierbij overleggen we hoe en waar we de foto's gaan maken met de uitstraling van jouw keuze. Niet confortabel in een studio situatie? Dan op een passende buitenlocatie, mogelijkheden genoeg.

Een fotosessie van maximaal 60 minuten. Je kunt allerlei combinaties laten fotograferen. bv. groepen, groepjes,portretten, kinderen, kleinkinderen, enz. En vergeet ook de hond niet!

Hoe gaat het verder?

  • Op de afgesproken dag vindt de fotosessie plaats.
  • De beelden wordt via mail als pdf- contactvel naar u verzonden.
  • Via deze presentatie kun je zelf de foto's kiezen die u graag wilt hebben.
  • Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van jouw keuze,
  • Ontvang je de digitale bestanden in hoge resolutie (Jpg) per e-mail of via onze server. Via een diashow of een presentatie kun je zelf de foto's kiezen die je graag wilt hebben.
  • Deze bestanden zijn onbeperkt en vrij van rechten te gebruiken.

Kosten?

Met 10 digitale top foto's inclusief digitale visagie.
Eerste uur: € 245,00
Extra tijd nodig? Wij rekenen € 55,00 per 1/2 uur.

Wij maken graag een offerte voor jullie specifieke situatie. Dan weet je waar je aan toe bent en betaal je niet voor overbodige extra's.

Aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen voor een vrijblijvende prijsopgave of extra informatie.


> Terug naar portret.